Vandaag besteld = binnen 2-5 werkdagen geleverd
Gratis verzending
Premium kwaliteit

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de verzendkosten ?

Bij WallFiller bieden wij gratis verzending aan voor al onze bestellingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten voor de verzending van uw producten naar het opgegeven afleveradres. Gratis verzending is inbegrepen bij elke bestelling die u plaatst bij WallFiller. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.

Word er een ophangsysteem met de canvas meegeleverd?

Ja, bij de aankoop van een canvas bij WallFiller wordt er gratis een ophangsysteem meegeleverd. Dit ophangsysteem is ontworpen om het ophangen van de canvas aan de muur eenvoudig te maken. U ontvangt het ophangsysteem samen met uw bestelling, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe kunstwerk zonder extra kosten of gedoe. Mocht u nog vragen hebben over het ophangsysteem of andere productdetails, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder.

Ik zie geen korting op mijn bestelling?

Als we kortingsacties aanbieden op onze website, wordt de korting inderdaad vermeld bij de prijs van het product. Tijdens het afrekenen wordt de korting automatisch toegepast op het totaalbedrag van uw bestelling. Als u daarnaast ook nog een kortingscode heeft, kunt u deze invoeren voordat u het afrekenproces voltooit. Zodra de kortingscode is ingevoerd, wordt de prijs direct aangepast met de extra korting.

Wat is het retourbeleid?

We streven ernaar om hoogwaardige canvassen te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Als u echter niet tevreden bent met uw aankoop, bieden we een retourbeleid aan. Neem contact op met onze klantenservice binnen 14 na ontvangst van uw bestelling voor instructies over het retourneren van het product en het verkrijgen van een eventuele terugbetaling.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Zodra u de track-and-trace informatie heeft ontvangen, betekent dit dat uw bestelling al verzonden is. Op dat moment is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren of wijzigen. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product retourneren volgens ons retourbeleid. Neem contact op met onze klantenservice voor instructies over het retourneren van het product en het verkrijgen van een eventuele terugbetaling.

Wat zijn de geaccepteerde betaalmethoden?

We accepteren op dit moment alleen iDEAL als betaalmiddel. Tijdens het afrekenen kunt u gebruikmaken van iDEAL om uw betaling te voltooien. We zijn momenteel niet in staat om andere betaalmethoden te ondersteunen, maar we hopen in de toekomst meer opties toe te voegen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Biedt u internationale verzending aan?

Ja, we bieden internationale verzending aan. Tijdens het afrekenproces kunt u het land van bestemming selecteren en de verzendkosten worden dienovereenkomstig berekend. Houd er rekening mee dat eventuele douanekosten of invoerrechten bij internationale zendingen voor rekening van de ontvanger kunnen

Hoe zit het met de kwaliteit van de canvassen?

We streven naar uitstekende kwaliteit bij al onze canvassen. Onze producten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals duurzame canvasstoffen en kwaliteitsinkten. We controleren elk canvas zorgvuldig voordat het wordt verzonden om ervoor te zorgen dat het aan onze kwaliteitsnormen voldoet. al onze producten worden in Nederland gemaakt.

Hoe hang ik mijn canvas op?

Canvas word standaard geleverd met ophangsysteem. Deze tandhanger kun je vastschroeven op het frame en ophangen op bijvoorbeeld een spijker.