Vandaag besteld = binnen 2-5 werkdagen geleverd
Gratis verzending
Premium kwaliteit

Materiaal

Ontdek de perfecte combinatie van duurzaamheid en elegantie met onze canvasframes. Elke lijst is zorgvuldig vervaardigd om onze kunstwerken op de beste mogelijke manier om te presenteren. Hier zijn enkele redenen waarom onze 2 cm dikke vurenhouten frames de ideale keuze zijn:

Hoogwaardig vurenhout: We geloven in het gebruik van alleen de beste materialen voor onze frames, daarom is elk frame gemaakt van hoogwaardig vurenhout. Vurenhout staat bekend om zijn stevigheid, duurzaamheid en prachtige natuurlijke nerfpatronen, waardoor het een tijdloze schoonheid aan je kunstwerk wordt toegevoegd.

2 cm dikte: Onze kozijnen hebben een dikte van 2 cm, wat zorgt voor een solide en robuuste structuur. Dit geeft je kunstwerk een indrukwekkende aanwezigheid aan de muur en een gevoel van diepte en dimensie.

Veelzijdigheid en bruikbaarheid: onze frames zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm kunt kiezen voor je kunstwerk. Of je nu een klein schilderij of een grote fotoafdruk hebt, we hebben een frame dat aan je behoeften voldoet. Bovendien kunnen onze frames gemakkelijk worden aangepast en aangepast aan jouw specifieke wensen.

Met onze 2 cm dikke vurenhouten frames geef je je illustraties de solide ondersteuning en professionele uitstraling die ze verdienen. Creëer een prachtige weergave aan je muur en geniet van de tijdloze schoonheid van onze samengestelde frames.